Trabzon'un kalesi emin ellerde

 KALE EMİN ELLERDETrabzonspor’da kaleci sorunu yok. Trabzonspor bu sezon ilk kez kampa davet ettiği alt yapı kalecileri Mert ve İbrahim’i kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yoğun idman temposu ile geleceğe hazırlıyor. Trabzonspor’da Tolga Zengin ve Onur Recep

Trabzon'un kalesi emin ellerde

 KALE EMİN ELLERDE

Trabzonspor’da kaleci sorunu yok. Trabzonspor bu sezon ilk kez kampa davet ettiği alt yapı kalecileri Mert ve İbrahim’i kaleci antrenörü Alper Boğuşlu yoğun idman temposu ile geleceğe hazırlıyor. Trabzonspor’da Tolga Zengin ve Onur Recep Kıvrak’ı kalecilik konusunda 1 numara olmasında büyük rol oynayan, Zeki Ayvaz’ı ise kaleci kıvamına getiren Boğuşlu şimdi de İbrahim ve Mert’i yetiştiriyor.

 15 YIL KALECİ  İHTİYACI OLMAZ

Antremanlarda İbrahim ve Mert ile zaman zaman ayrı çalışmalar yapan Alper Boğuşlu bu iki genç kaleciye zaman zamanda uyarılarda bulunuyor. Trabzonspor’da gelecek 10 yıl kaleci sorunu olmayacağını söyleyen Boğuşlu, “Türkiye’nin en iyi iki kalecisi Trabzonspor’da, sonra Zeki’de oynayabilecek kapasitede şimdi de Mert ve İbrahim’i hazırlıyoruz. Trabzonspor önümüzdeki 10-15 sene dışarıdan kaleci almayacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler