Trabzon'un kaçakları bekleniyor

Yılbaşını aileleriyle birlikte geçiren ve izinsiz olarak Trabzon’dan ayrılan bu üçlüden Jaja ve Alanzinho için dünkü antrenman öncesi yine bildik uygulamalar vardı. Yönetim, idmana katılmayan Brezilyalılar için noter tespiti yaptırdı. Teknik direktör Şeno

Trabzon'un kaçakları bekleniyor

Yılbaşını aileleriyle birlikte geçiren ve izinsiz olarak Trabzon’dan ayrılan bu üçlüden Jaja ve Alanzinho için dünkü antrenman öncesi yine bildik uygulamalar vardı. Yönetim, idmana katılmayan Brezilyalılar için noter tespiti yaptırdı. Teknik direktör Şenol Güneş’in bugün olmasa bile bu hafta ortasında artık Antalya’daki hazırlıklara katılmasını beklediği Sambacılar’la birlikte Colman’a, kolay kolay formayı tekrar vermeyeceği düşünülüyor. Disiplinden asla taviz vermeyeceğini her fırsatta gösteren Güneş bu futbolcularla ilgili olarak, “Onlara yoğun bir program uygulanacak ve istediğim seviyeye gelseler bile işleri kolay olmayacak” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor