Trabzon'un istediği oldu!

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında, İnegölspor'u penaltı atışları sonunda yenerek PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, bu başarıya inandıklarını belirterek, tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.Demir, y

Trabzon'un istediği oldu!

Spor Toto 2. Lig play-off final maçında, İnegölspor'u penaltı atışları sonunda yenerek PTT 1. Lig'e yükselen 1461 Trabzon'da, kulüp asbaşkanı Nihat Demir, bu başarıya inandıklarını belirterek, tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Demir, yaptığı açıklamada güzel bir sezonu geride bıraktıklarını ifade ederek, "Teknik heyet ve futbolcularımıza, bizlere yaşattıkları bu mutluluktan ötürü teşekkür ediyorum. Takımımızın play-off maçları çok güzel geçti. Final maçı ise her şeyimizdi. Şayet elenseydik yazık olurdu" diye konuştu.

Her iki takımın da kazanmak için zorlu bir mücadele verdiğine işaret eden Demir, şunları kaydetti:

"Maça çıkarken PTT. 1. Lig'e yükseleceğimize inandık. Bu maçı mutlaka kazanmak istiyorduk ve istediğimizde oldu. Zor bir maçtı çünkü her iki takım da kazanmak istiyordu. Bunun için sahada tüm kozlarını ortaya koyarak oynadılar fakat sonuç futbolun beşiği Trabzon'un istediği gibi oldu. Çok mutluyuz. Bu mutluluk anlatılmaz, yaşanır. Bizlere bu mutluluğu yaşatan, başarının mimarları başta teknik heyet ve futbolcularımızı gönülden kutluyorum. Sezon boyunca bizleri yalnız bırakmayan, hemen her maçımızda yanımızda olan büyük Trabzon taraftarına da teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin başarısı, mutluluk da hepimizin mutluluğudur."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor