Trabzon'un İstanbul kalesi de düştü

Önceki sezonlarda İstanbul’u deplasman olarak görmeyen, taraftarının desteğiyle coşan Fırtına, bu sezon İstanbul’da hiç maç kazanamadı.LİGDE 30 puanla 10. sırada bulanan Trabzonspor en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Düşme potasının sadece 3 puan üzeri

Trabzon'un İstanbul kalesi de düştü

Önceki sezonlarda İstanbul’u deplasman olarak görmeyen, taraftarının desteğiyle coşan Fırtına, bu sezon İstanbul’da hiç maç kazanamadı.

LİGDE 30 puanla 10. sırada bulanan Trabzonspor en kötü sezonlarından birini yaşıyor. Düşme potasının sadece 3 puan üzerinde bulunan bordo mavililer, kötü giden İstanbul deplasman karnesine dün aldığı Kasımpaşa mağlubiyetiyle bir eksi puan daha ekledi. Önceki sezonlarda İstanbul’u deplasman olarak görmeyen, taraftarının desteğiyle adeta gövde gösterisi yapan Fırtına, bu sezon İstanbul’da çıktığı hiçbir maçı kazanamadı.

SADECE 5 PUAN TOPLADI

Trabzonspor İstanbul’da en son 4 Mart 2012’de İnönü’de oynanan maçta Beşiktaş’ı 2-1 yenerek 3 puan kazanmıştı. Bundan sonra çıktığı 8 karşılaşmada galibiyet yüzü göremeyen Karadeniz ekibi, söz konusu maçlarda sadece 5 puan toplayabildi. Kötü seri 25 Mart 2012’de Arena’da oynanan ve 1-1 sona eren Galatasaray maçıyla başladı.

1 SENEDİR GÜLMÜYOR

Geçen sezon Süper Final’de Saracoğlu’nda Fenerbahçe’ye 2-0’la boyun eğen Fırtına, Galatasaray’la Türk Telekom Arena’da 0-0, Beşiktaş’la da İnönü’de 1-1 berabere

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor