Trabzon'un hakkını vermezlerse...

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza almasının sebebinin Gezi Parkı Olayları'yla bağlantılı olduğunu iddia etti.FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA tarafından aldığı Avrupa'dan men cezasının Ge

Trabzon'un hakkını vermezlerse...

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza almasının sebebinin Gezi Parkı Olayları'yla bağlantılı olduğunu iddia etti.

FIFA kokartlı hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA tarafından aldığı Avrupa'dan men cezasının Gezi Parkı Olayları'yla ilgili olduğunu söyledi.

Çakar, "Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın UEFA'dan ceza almasında siyasetin de parmağı var. Gezi Parkı'nda direnen bu 2 takımın ceza alması tesadüf müdür?" ifadelerini kullandı.

Çakar öte yandan Trabzonspor'un hakkının verilmesi gerektiğini söylerken, "Trabzonspor'un hakkını vermezlerse şu anki Gezi Parkı'ndan daha büyük şeyler bekliyor ülkeyi" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor