Trabzon'un gururları finalde

17. Akdeniz Oyunları’nda boks müsabakalarında yarı finalde ringe çıkan 4 Türk sporcudan 3′ü finale yükseldi. Finale yükselen 3 boksörden ikisi Trabzonlu olan Ferhat Pehlivan ve FatihKeleş. Önceki gece Tarsus’ta gerçekleştirilen boks müsabakalarında, 49 ki

Trabzon'un gururları finalde
17. Akdeniz Oyunları’nda boks müsabakalarında yarı finalde ringe çıkan 4 Türk sporcudan 3′ü finale yükseldi. Finale yükselen 3 boksörden ikisi Trabzonlu olan Ferhat Pehlivan ve FatihKeleş.
 
Önceki gece Tarsus’ta gerçekleştirilen boks müsabakalarında, 49 kiloda Ferhat Pehlivan, Mısırlı rakibi Rmy Elawady’yi, 75 kiloda Adem Kılıççı, İtalyan Luca Capuano’yu ve 64 kiloda Fatih Keleş, Yunan Alexandros Tsanikidis’i yenerek finale çıktı. 56 kilo yarı final karşılaşmasında ise milli sporcu Mehmet Topçakan, Cezayirli Reda Benbaziz’e yenilerek final biletini rakibine kaptırdı ve bronz madalyada kaldı. 5 ayrı kiloda yarı final müsabakaları sona ererken final eşleşmeleri de şöyle oldu:
 
49 Kilo:  Ferhat Pehlivan - Mohamed Flissi ( Cezayir) 
 
56 Kilo: Hesham Abdelaal ( Mısır) - Reda Benbaziz ( Cezayir) 
 
64 Kilo: Fatih Keleş - Abdelkader Chadi ( Cezayir) 
 
75 Kilo: Adem Kılıççı - Hosam Abdin ( Mısır) 
 
91 Kilo:  Josip Bepo Filipi ( Hırvatistan) - Fabio Turchi ( İtalya) 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler