Trabzon'un gücünü biliyoruz

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın akşam Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Inter’de teknik direktör Claudio Ranieri, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.Ranieri, Trabzon’a gelişte çiçeklerle karşılandığı için çok şaşırdığını

Trabzon'un gücünü biliyoruz

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda yarın akşam Trabzonspor ile kritik bir maça çıkacak olan Inter’de teknik direktör Claudio Ranieri, sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Ranieri, Trabzon’a gelişte çiçeklerle karşılandığı için çok şaşırdığını belirterek, “Hayatımda daha önce iki kez çok şaşırmıştım. Bunlardan birisi de bu oldu. Bugüne kadar kimse beni böyle karşılamadı. Çiçekler verildi. Trabzon’la ilgili bir çok eşya verildi. Çok şaşırdım ve çok sevindim. Trabzon’un bu ilgisine teşekkür ediyorum” dedi.

“TRABZON’DA KAZANMAYA ÇALIŞACAĞIZ”
Ranieri, Trabzonspor’un gruptan çıkma şansının yüksek olduğunu da belirterek, “Trabzon’un hala bir şansı var ve sonuna kadar mücadele edeceklerdir. Bizde bunu bildiğimiz için ona göre hazırlandık. Biz Inter olarak her zaman kazanmak için oynuyoruz. Ona göre antrenmanlar yapıyoruz. Kazanmaya çalışacağız. Maçın gidişatına göre strateji de değiştirebiliriz. Ben geldikten sonra Inter bir tırmanış içerisine girdi ve bunu devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

ZANETTİ: “BURAYA ÖZGÜVEN KAZANMAK İÇİN GELDİK”
Interli futbolcu Zanetti ise Trabzon’un güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Bizde ona göre hazırlandık. Trabzonspor ilk maçta kendi gücünü göstermeyi başardı. Bizde burada gücümüzü göstermeye çalışacağız. Biz buraya özgüven kazanmak için geldik. Bu maçı kazanarak kendimizi daha güçlü hissedeceğiz ve ardından konsantrasyonumuzu lige daha yüksek bir şekilde vereceğiz. Çok zor bir maç bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor