Trabzon'un grubundan çıkan ilk takım!..

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un da yer aldığı L Grubu'nda Legia Varşova evinde Metalist Kharkiv ile karşı karşıya geldi. Pepsi Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.Metalist 22. dakikada Vasyl Kobin'in golü ile öne geçerke

Trabzon'un grubundan çıkan ilk takım!..

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Trabzonspor'un da yer aldığı L Grubu'nda Legia Varşova evinde Metalist Kharkiv ile karşı karşıya geldi. Pepsi Arena'da oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

Metalist 22. dakikada Vasyl Kobin'in golü ile öne geçerken, Legia'ya galibiyeti getiren goller 29. dakikada Marek Saganowski ile 84. dakikada Ondrej Duda'dan geldi.

Bu sonucun ardından grupta 4'te 4 yaparak 12 puana ulaşan Legia, gruptan çıkmayı garantiledi. Metalist Kharkiv ise 0 puanla son sırada kaldı.

L Grubu 5. hafta mücadelesinde Metalist Kharkiv deplasmanda Trabzonspor'a konuk olacakken, Legia Varşova ise deplasmanda Lokeren'e konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler