Trabzon'un gözü kupada!

Teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını çarşamba günü oynanacak dev finale motive ediyor. Bordo-Mavililer kupayı 9. kez müzeye taşımak istiyor.Süper Lig’in son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindiren Trabzonspor’da Galatasaray

Trabzon'un gözü kupada!

Teknik direktör Tolunay Kafkas, oyuncularını çarşamba günü oynanacak dev finale motive ediyor. Bordo-Mavililer kupayı 9. kez müzeye taşımak istiyor.

Süper Lig’in son haftalarında aldığı başarılı sonuçlarla taraftarını sevindiren Trabzonspor’da Galatasaray karşısında alınan mağlubiyet moralleri bozmadı. Bilindiği üzere Bordo-Maviller’de kaybedilen her derbinin ardından büyük tartışmalar ortaya atılır; takım, camia ve taraftarın eleştirilerine maruz kalırdı. Ancak sezonu Arena’daki Galatasaray derbisini kaybederek tamamlayan Fırtına’da bu yenilgi pek de önemsenmedi.

Teknik direktör Tolunay Kafkas, kendisinin ve futbolcularının aklının kupa finalinde olduğunu belirterek mağlubiyeti adeta normal karşılarken, “Bizim için sezona bedel bir 90 dakika var. Tüm motivasyonumuz o maçın üzerinde. Bu nedenle takımımın bu mağlubiyetle moralinin bozulmasına izin veremem” açıklamasında bulundu. Yönetim de tecrübeli teknik adamla aynı görüşte birleşti. Asbaşkan Nevzat Şakar, “Çarşamba günü Fenerbahçe ile kupa maçı oynayacağız. İnşallah o maçı kazanırız ve taraftarlarımızın yüzünü güldürürüz. Galatasaray maçında futbolcularımızın konsantrasyonu tamamen kupa finalindeydi. Fenerbahçe maçını mutlaka kazanmamız lazım. Bunu umut ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor