Trabzon'un golcüsü Olcan

Bu sezon ligde aradığı istikrarı bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, forvet hattında yaşadığı sıkıntıya çözüm ürütememenin de sıkıntısını yaşıyor. Bordo-mavili ekibin gol yükünü çekmesi beklenen forvetleri Janko ve Henrique'den verim alınamazken, Vittek

Trabzon'un golcüsü Olcan

Bu sezon ligde aradığı istikrarı bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, forvet hattında yaşadığı sıkıntıya çözüm ürütememenin de sıkıntısını yaşıyor. Bordo-mavili ekibin gol yükünü çekmesi beklenen forvetleri Janko ve Henrique'den verim alınamazken, Vittek ile genç futbolcu Emre Güral ise fazla forma şansı bulamadı.

Ligde 15 maçta rakip fileleri 18 kez havalandıran Karadeniz ekibinde en golcü isimlerin ise forvet hattına yakın oynayan orta saha ve savunma oyuncuları oldu. Kayserispor maçında attığı golle takımına 1 puan kazandıran Olcan Adın, bu sezonki gol sayısını 4'e çıkarttı ve takımın en golcü oyuncusu oldu. Olcan'ı 3 golü bulunan Adrian takip etti.

Bordo-mavililerin diğer gollerini ise Emerson (2), Halil ( 2), Henrique, Janko, Yasin, Vittek, Soner, Sapara ve Volkan'ın ayağından geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler