Trabzon'un Gineli yıldızı sönüyor

Trabzonspor'un kaptanı Yattara, Gençlerbirliği maçının 20 kişilik kadrosuna giremedi. Futbolcunun son haftalardaki kötü performansının bu kararda etkili olduğu öğrenildi. Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahima Yattara'daki düşüş devam ediyor. Geçtiğimi

Trabzon'un Gineli yıldızı sönüyor

Trabzonspor'un kaptanı Yattara, Gençlerbirliği maçının 20 kişilik kadrosuna giremedi. Futbolcunun son haftalardaki kötü performansının bu kararda etkili olduğu öğrenildi.

Trabzonspor'un yıldız futbolcusu İbrahima Yattara'daki düşüş devam ediyor. Geçtiğimiz hafta oynanan Kasımpaşa maçında 11'de sahaya çıkan ancak performansı beğenilmeyen Kaptan Yattara, Gençlerbirliği maçının 20 kişilik kadrosuna da giremedi. Antrenmanlarda Şenol Güneş'in gözüne girmeyi başaramayan Yattara'nın ciddi şekilde uyarıldığı ve kendisini toparlamasının istenildiği öğrenildi. Yaklaşık 8 sezondur bordo mavili formayı giyen Yattara, sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesini uzatmayı çok istediğini belirtmiş, yönetim ve teknik heyet ise, sergileyeceği performansın sözleşme için önemli rol oynayacağını ifade etmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler