Trabzon'un eski yıldızı Beşiktaş'a mı gidiyor

Trabzonspor'da Şenol Güneş döneminde forma giyen ancak daha sonra şehri terkeden Teofilo yeniden Türkiye'ye dönebilir.   Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş arayışlarını sürdürürken, Avrupa medyası da bir çok önemli oyuncunun Beşiktaş'a

Trabzon'un eski yıldızı Beşiktaş'a mı gidiyor
Trabzonspor'da Şenol Güneş döneminde forma giyen ancak daha sonra şehri terkeden Teofilo yeniden Türkiye'ye dönebilir.
 
Ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş arayışlarını sürdürürken, Avrupa medyası da bir çok önemli oyuncunun Beşiktaş'a gitmek istediğini iddia etmeye devam ediyor. Bu konudaki son iddia, Portekiz'den geldi. O Jogo Gazetesi'nin haberine göre Sporting Lizbonlu Teofilo Gutierrez Beşiktaş'a gitmek istiyor. Haberde daha önce Türkiye'de Trabzonspor forması giyen oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılabileceği kaydedildi. 
 
Dışlanmış gibi hissediyor 
Ayrılığa gerekçe olarak hem Teofilo'nun hem de Sporting'in birbirlerinden memnun olmamaları gösterildi. Teofilo, Sporting'de camianın kendisini iyi karşılamadığını ve dışladığını belirtirken, teknik direktör Jorge Jesus da tecrübeli forvetin maçlarda ve idmanlarda tam kapasite ile mücadele etmediğindenyakınıyor. Şenol Güneş ile Teofilo 1 sezon birlikte çalışmıştı. Güneş, Teo'nun golcülüğüne hayran.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler