Trabzon’un büyük başarısı

 Estonya’nın başkenti Talin’de yapılan 14. Wushu Avrupa Şampiyonasında rakiplerini bir bir deviren Selçuk Aksu yarı finalle adını yazdırdı.  Wushu’nun Sanda dalında 60 kg’da mücadele eden Trabzonlu sporcumuz Selçuk Aksu bugün iki maçını da alarak Avrupa ş

Trabzon’un büyük başarısı

 

Estonya’nın başkenti Talin’de yapılan 14. Wushu Avrupa Şampiyonasında rakiplerini bir bir deviren Selçuk Aksu yarı finalle adını yazdırdı. 

 

Wushu’nun Sanda dalında 60 kg’da mücadele eden Trabzonlu sporcumuz Selçuk Aksu bugün iki maçını da alarak Avrupa şampiyonasında yarı finale yükselirken diğer sporculardan Yavuz Selim Kazancı ile Savaş Bekar’da rakiplerine ringi dar ediyor.

 

 

Trabzonlu sporcularımızdan Dünya Şampiyonu Elif Akyüz ise Ankara’da düzenlenen 11. Wushu Dünya Şampiyonasında şampiyon olarak Wushu Taoluda ilk dünya şampiyonu olan Türk olma unvanını kazanmıştı.

 

 

Akyüz bu başarısına Avrupa Şampiyonluğunu da eklemek istiyor.  

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor