Trabzon'un Bosingwa sevinci

Trabzonspor Kulübü, Çek futbolcusu Ondrej Celutska'nın İngiltere takımı Sunderland'a kiralanması için görüşmelere başlandığını bildirirken yönetim Bosingwa’ya da lisans çıkararak UEFA listesine yazmaya hazırlanıyor.Bordo-mavili kulübe 2011'de transfer edi

Trabzon'un Bosingwa sevinci

Trabzonspor Kulübü, Çek futbolcusu Ondrej Celutska'nın İngiltere takımı Sunderland'a kiralanması için görüşmelere başlandığını bildirirken yönetim Bosingwa’ya da lisans çıkararak UEFA listesine yazmaya hazırlanıyor.

Bordo-mavili kulübe 2011'de transfer edilen  ve  sözleşmesi 2016 yılında sona erecek Celustka’nın İngilz kulübü Sunderland'a  kiralanması  ile resmi işlemlerin tamamlanmasının ardından yönetim  Bosingvwa’yı UEFA listesine bildirecek. Yönetimin bu işlem için Uefa'da oynayacağı maçtan 24 saat öncesine kadar zamanı bulunuyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor