Trabzon'un altın eldivenleri!

17-20 Mart tarihleri arasında Ankara'da yapılan 'Şehitlerimizi Anma Boks Turnuvasında Trabzonlu boksörler 4 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya elde etme başarısı gösterdi.Ankara'da yapılan turnuvaya 12 ilden 180 sporcu katıldı. Trabzon'dan Trabzon Belediye

Trabzon'un altın eldivenleri!

17-20 Mart tarihleri arasında Ankara'da yapılan 'Şehitlerimizi Anma Boks Turnuvasında Trabzonlu boksörler 4 altın, 3 gümüş ve 2 bronz madalya elde etme başarısı gösterdi.

Ankara'da yapılan turnuvaya 12 ilden 180 sporcu katıldı. Trabzon'dan Trabzon Belediyespor, Osmanlı Boks Spor Kulübü ve Dereköylü Spor Boks takımları katıldı. Trabzon Belediyespor Kulübü sporcuları Birkan Çelik ve Yasin Mazlum altın madalya, Harun Evran Şatır ve Şaban Altuntaş gümüş madalya elde etti. Osmanlı Spor Boks Kulübü sporcuları Melih Ünay ve İskender Günen Yıldır altın madalya elde ederken, Onur Ekşi gümüş madalya elde etti. Ufuk Tütüncü ve Sefa Gençoğlu ise bronz madalya elde ettiler.

Osmanlı Boks Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kuk, sporcuları böyle turnuvalarda tecrübe sahibi yapmayı hedeflediklerini belirterek, "Böyle turnuvalarda sporcularımızı tecrübe sahibi yaparak büyük maçlarda başarılı olmak istiyoruz. Kulüp olarak büyük hedeflerimiz var. Biz bu işe baş koyduk. Osmanlı Spor Kulübü’nü çok büyük kulüpler arasına sokacağız. Amacımız Trabzon'da olan potansiyeli kullanıp Türkiye ahlaklı sporcuların yetişmesine katkı sağlamaktır. Bugün kadar

elimizden geldiği kadar bunu başardık. Bundan sonrada bu çizgimizden ödün vermeyeceğiz. Çok tecrübeli bir hocamız var. 3-4 sezon içinde Türk boksunda ses getireceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler