Trabzon'u kışkırttı işinden oldu

Programda Trabzonsporlu Egemen’e çatıp, “Sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım” diye yorum yapan Çapçı’nın daha sonra “Dik kaldırım ve Beşevler’de oturan Trabzonlular’a artık hemşehri demeyeceğiz. Maçta ortamı gerdiler

Trabzon'u kışkırttı işinden oldu

Programda Trabzonsporlu Egemen’e çatıp, “Sırtında o 16 numaralı formayı hangi vicdanla taşıyor? Onu da sormak lazım” diye yorum yapan Çapçı’nın daha sonra “Dik kaldırım ve Beşevler’de oturan Trabzonlular’a artık hemşehri demeyeceğiz. Maçta ortamı gerdiler. Haddini aşan tezahürat yaptılar. ‘Bize her yer Trabzon’ diye bağırıyorlar, ama maçın sonunda ben Bursa’nın en işlek caddesi Heykel ve Setbaşı’nda bir tane Trabzonspor formalı göremedim. Şampiyon olursunuz ama adam olabiliyor musunuz?” diye konuşması tepkilere sebep oldu. Bursaspor Web TV yöneticileri, sunucu Çapçı’nın işine son verdiklerini açıklamasına rağmen öfkesi dinmeyen Trabzonlular’ın yarın (çarşamba) protesto yürüyüşleri yapacağı öğrenildi. Trabzon taraftarlarının Bursaspor yönetiminden özür beklediği ve RTÜK’e de telefonla şikayette bulundukları belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor