Trabzon’u bırakan yabancılar

Büyük umutlarla transfer edilen bir çok oyuncu ya Trabzon’a uyum sağlayamadı ya da yaşadıkları sorunlar nedeniyle erken veda etti.  Teofilo’nun Trabzon’dan kimseye haber vermeden kaçışının ardından bir gerçek de gün ışığına çıktı.Trabzonspor’da bir çok ya

Trabzon’u bırakan yabancılar

Büyük umutlarla transfer edilen bir çok oyuncu ya Trabzon’a uyum sağlayamadı ya da yaşadıkları sorunlar nedeniyle erken veda etti.

 

Teofilo’nun Trabzon’dan kimseye haber vermeden kaçışının ardından bir gerçek de gün ışığına çıktı.Trabzonspor’da bir çok yabancı futbolcu,ya kente uyum sağlayamadı, ya eşi kenti beğenmedi,yada yaşadığı sorunlar nedeniyle, bekleneni veremeden başka sebepler göstererek Trabzon’dan ayrıldı. Trabzonspor yabancılara ödediği yüklü bonservis bedeli nedeniyle büyük maddi kayba uğrarken, birde yıllarca UEFA da bir çok sorunlu dosya ile uğraşmak zorunda kaldı

 

İşte Trabzonspor'u bırakan yabancılar

 

YESİÇ (1990) Fenerbahçe maçında Rıdvan’ın sakatlanmasından sorumlu tutuldu.İstanbul basını sürekli aleyhinde yazılar yazdı.Yesiç dayanamayarak ülkesine döndü.

 

CAMPBELL (1997): İngiliz yıldız, Başkan Mehmet Ali Yılmaz kendisine "Yamyam" deyince bavulları topladı. 

 

 MİSSE MİSSE (1997): Bochum'a elenmenin sorumlusu olarak gösterildi. Sorunlar yaşadığı için yolları ayırdı.

 

 LANGE (2001): Parasının zamanında ödenmediği gerekçesi ile ayrıldı. UEFA’da 9 yıldır süren bu dava daha 3 gün önce ancak karara bağlanabildi.Trabzon’da 18 milyon marka mal olan bu futbolcudan bir kuruş alamadığı gibi 1,5 milyon euro daha ödemek zorunda kaldı

 

SZYMKOVİAK (2006) Polonyalı futbolcu teknik direktör Ziya Doğan’ın taktiğini beğenmeyerek kimseye haber vermeden ülkesine döndü futbolu bıraktığını açıkladı.

 

JENTZCH (2008): Eşi Trabzon'u beğenmedi, kimseye haber vermeden Almanya'ya döndü.  

 

MARCELİNHO  (2008) Trabzon’a uyum sağlayamadı .Kısa süre kaldığı Trabzon’dan  Almanya’ya geri döndü.

 

TEOFİLO’NUN TRABZON KARNESİ

    

Kolombiyalı oyuncu, Süper Kupa, Lig ve UEFA Avrupa Ligi play-off maçlarından oluşan toplam forma giydiği 6 maçın 4'ünde toplam 8 gol atmayı başardı.

   

     

   Trabzonspor-Bursaspor     (Süper Kupa)        (3-0)...... 3 gol

   Ankaragücü-Trabzonspor   (  Süper Lig)         (0-2)......: 2 gol

   Trabzonspor-Liverpool      (UEFA A Ligi)         (1-2).:.....1 gol

    Trabzonspor-Sivasspor     (Süper Lig)           (6-1)....... 2 gol

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler