Trabzon'u bırak işine bak Yarsuvat!

Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım'a destek olarak niyetinin ne olduğunu gösteren Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat bu kez de Trabzonspor'a şampiyonluk için yüzde 1'lik şans verdi. Son günlerde iyice saçmalayan Yarsuvat "Ben Galatasaray, Fenerbahçe ve Be

Trabzon'u bırak işine bak Yarsuvat!
Geçtiğimiz günlerde Aziz Yıldırım'a destek olarak niyetinin ne olduğunu gösteren Galatasaray başkanı Duygun Yarsuvat bu kez de Trabzonspor'a şampiyonluk için yüzde 1'lik şans verdi.
 
Son günlerde iyice saçmalayan Yarsuvat "Ben Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın şampiyonluk şanslarının yine de yüzde 33 olduğunu düşünüyorum. Dün ne söylüyorsam bugün de aynı şeyi söylüyorum. Kalan yüzde 1’lik dilim için ise Trabzonspor’a şans veriyorum." ifadelerini kullandı.
 
Bu ifadeler Trabzonspor taraftarınında tepkisini çekti. Taraftarlar yaptıkları yorumlarda, Trabzonspor puan durumunda zirveye uzak olsa da daha önce şike konusundaki açıklamaları nedeniyle Yarsuvat'ın bordo mavili takım hakkında konuşmaması gerektiğine vurgu yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor