Trabzonspor'un ziyaretçileri var

Trabzonspor’un kamp yaptığı oteli Trabzonlu Serik Cumhuriyet Savcıları Murat Uzun ve Esra Gülcan ile Karadenizliler Derneği Başkanı Av. Murat Tonbul ziyaret ettiler.  Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşen heyet Trabzonspor'un li

Trabzonspor'un ziyaretçileri var

Trabzonspor’un kamp yaptığı oteli Trabzonlu Serik Cumhuriyet Savcıları Murat Uzun ve Esra Gülcan ile Karadenizliler Derneği Başkanı Av. Murat Tonbul ziyaret ettiler.

 

Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Direktör Şenol Güneş ile görüşen heyet Trabzonspor'un ligin ilk devresinde sergilediği performanstan duydukları memnuniyeti dile getirirlerken ikinci devrede de aynı başarıyı beklediklerinin altını çizdiler. Şakar ve Güneş de ziyaret nedeniyle teşekkürlerini sundular. Ziyarette Dernek Başkanı Tonbul Güneş'e plaket verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor