Trabzonspor'un yargıda bekleyen davası var

Trabzonspor'un Efsane isimlerinden Özkan Sümer, son dönemlerde kulüpteki kötü gidişe dur demek için bir oluşum içinde olduğu biliniyor. Sümer, Yaptığı son açıklamalarda ise bu durum ile alakalı kamuoyunu aydınlattı. Sümer, " Şu anda Koşulsuz bir uzlaşma.

Trabzonspor'un yargıda bekleyen davası var

Trabzonspor'un Efsane isimlerinden Özkan Sümer, son dönemlerde kulüpteki kötü gidişe dur demek için bir oluşum içinde olduğu biliniyor. Sümer, Yaptığı son açıklamalarda ise bu durum ile alakalı kamuoyunu aydınlattı. Sümer, " Şu anda Koşulsuz bir uzlaşma. Önce böyle bir araya gelelim. Artık Trabzonspor'u korumanın birinci değeri uzlaşma olduğunu ve bunun bilgiyle desteklenmesi gerektiği şeklindeki bu bütünlüğü sağlarsak daha sonrası bence hem başarılı hem daha kolay olur."dedi.

Sümer, " Bütün aklı başındaki insanlar aynı endişe içerisinde  ve o bakımdan Trabzonspor'un artık bütünlük sağlanması tek çözüm olarak görülüyor. Katkı yapmak yönünde yanı bütünlüğe ve katılmaya hangi gruptan olması değil Trabzonsporlu olması söz konusu. Bu yönde çok istekliler. Hatta çok kararlılar. Bu kararlılık olmasa zaten bu sorunun üstesinden gelinmez."ifadelerini kullandı.

DEVAMI 2'DE

Sümer, " Bir kısım vaatler, bir kısım iddialı hedefler göstermek son derece tehlikeli olabilir. Biz olabildiğince güvenli bir şekilde yol almanın bilincinde ve bütünleşme olduğu yönündeki fikri benim semeye çalışıyoruz. Bu her seviyedeki insan için düşündüğümüz bir çözüm. Bunu başardığımız takdirde diğer sorunları aşmamız daha bir kolay olacak. Yani hiç zorlukla karşılaşmayacak manasında değil. Elbette ki ama o karşılaştığımız zorlukları aşmak yönündeki tek potansiyellik bu bütünlük."şeklinde konuştu.

Sümer, " Yönetim kurulu işi devam ettirmek yönünde ısrarcı olur ise diyecek bir şey yok. Yalnız yüksek yargıda bekleyen bir dava var. Bir başka koşulda; işte tüzükte yer alan "kulübün kendini korunması" yönünde o tüzüğe dahil edilmiş olan imza meselesi var. Şu anda kullanabilecek argüman o gözüküyor. Toplum temaslarda falan filan bu düşünceyi çok benimsemiş görülebilir. Ama yinede ihtiyatlı olmak lazım, heyecana kapılmamak gerekir ve birleştirirken daha tehlikeli ayrışmalara sebep olmamak gerek."dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor