Trabzonspor'un tüm umudu o

Spor Toto Süper Lig'de, evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte çıkışa geçerek kötü günleri geride bırakmak isteyen Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in en büyük silahı Praguaylı yıldız Oscar Cardozo olacak. Ligde henüz galibi

Trabzonspor'un tüm umudu o

Spor Toto Süper Lig'de, evinde oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçıyla birlikte çıkışa geçerek kötü günleri geride bırakmak isteyen Trabzonspor'da, teknik direktör Vahid Halilhodzic'in en büyük silahı Praguaylı yıldız Oscar Cardozo olacak. 

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, kötü gidişatına Mersin İdmanyurdu maçıyla son vermek istiyor. Milli maç arası olmasına rağmen, sakat ve ülkelerinin milli takım kamplarına giden oyuncuları nedeniyle tam kadro çalışamayan teknik direktör Vahid Halilhodzic, bu boşlukta eksikleri bulanan yıldız oyuncu Oscar Cardozo ile yakından ilgilendi. Paraguaylı yıldız, Boşnak teknik adamın Mersin İdmanyurdu maçındaki en büyük kozlarından biri olacak.

“TAKIM İÇİNDEKİ REKABET YETERLİ SEVİYEDE”
Lige verilen arada kendini hazır hale getiren Oscar Cardozo, Mersin İdmanyurdu ile Hüseyin Avni Aker'de oynanacak olan karşılaşmayı ise dört gözle bekliyor. Takım içindeki rekabetin yeterliği olduğunu ifade eden yıldız oyuncu kendisini iyi hissettiğini belirterek, "Takım içindeki rekabetin yeterli olduğunu düşünüyorum. Hem genç hem de tecrübeli oyuncular var. İyi bir karışım oldu. Herkes başarı istiyor. Benim oynadığım mevkide bile 3-4 oyuncu var. Bu rekabetin başarı için yeterli olduğunu düşünüyorum" dedi.


Ne kadar gol atabileceği noktasında herhangi bir öngörüsü olmadığını belirten Cardozo, "Ne kadar gol atabilirim bilmiyorum. Ama şimdiye kadar ligde 1 gol atabildim. Tabii ki daha çok atmak istiyorum. Gönül ister ki 20'den fazla olsun ama bunu şimdiden bilmek, tahmin etmek mümkün değil. Söyleyeceğim sayı sadece bir temenni olur, öteye geçmez" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler