Trabzonspor’un transfer politikası doğru mu?

Trabzonspor yönetimi gelecek sezon başarılı bir yol geçirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.Bordo mavili ekip ilk etapta kadrosuna birçok yerli futbolcu katarken henüz yabancı transferde sessizliğini bozmadı. Gündeme gelen birçok isim taraftarlar

Trabzonspor’un transfer politikası doğru mu?

Trabzonspor yönetimi gelecek sezon başarılı bir yol geçirmek adına transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Bordo mavili ekip ilk etapta kadrosuna birçok yerli futbolcu katarken henüz yabancı transferde sessizliğini bozmadı. Gündeme gelen birçok isim taraftarları heyecanlandırsa da bu isimlerin birçoğu ya başka kulüplere imza attı ya da yüksek maliyetleri nedeniyle sadece sözde kaldı.

Bu gelişmelerin ardından akıllara Trabzonspor başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetiminin göreve geldiğinden itibaren Sadri Şener yönetiminin transfer politikasını eleştirerek yabancı futbolculara çok fazla bonservis bedeli ödendiğini gündeme getirmesi geldi.  Bir çok kez de kadroda bulunan yabancı futbolcular için sezon devam ederken “çöplük, para etmez” gibi ifadeler kullanılmıştı.

 Bugün gelinen nokta ise bordo mavili camiayı oldukça rahatsız ederken taraftarın da tepkisini çekmeye başladı. Yabancı transferde peşinde olunan futbolcuların tamamına yakınının bonservis bedellerinin yüksek olması eleştirilerin odak noktalarından biri oldu. Mevcut yönetimin eski yönetimi eleştirdiği transfer politikasının bugünlerde aynısını uyguladığı görülmesi  ve kulübün borcu olmasına rağmen bunda ısrar edilmesi tepkilerin sesini yükseltti.

TARAFTAR HAKLI

Bir çok kez yanlış transfer politikasının kurbanı olan Trabzonspor’da taraftarın ise en çok eleştirdiği konu transferin sezon sonuna bırakılması oldu. Bir çok kulüp sezon bitmeden transferde görüşmeleri yapıp uygun bedellere transfer yaparken bordo mavili ekibin sezon sonu kulüplerin yüksek istekleri karşısında transfer yapamadığı dile getirildi. Sosyal paylaşım sitelerinde eleştirilerini dile getiren taraftarlar transferin daha profesyonelce yapılması gerektiğine dikkat çektiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor