Trabzonspor’un tam ortası ALARM VERİYOR

Ekspres gazetesinin haberine göre; Bourceanu, Aykut Akgün ve Colman’ın gidişinden sonra bu bölgeye tek bir takviye yapılmadı. Medjani gibi bir oyuncunun da özellikle ön libora ve merkezdeki sıkıntıyı giderecek düzeyde gözükmüyor.Trabzonspor Teknik Direktö

Trabzonspor’un tam ortası ALARM VERİYOR

Ekspres gazetesinin haberine göre; Bourceanu, Aykut Akgün ve Colman’ın gidişinden sonra bu bölgeye tek bir takviye yapılmadı. Medjani gibi bir oyuncunun da özellikle ön libora ve merkezdeki sıkıntıyı giderecek düzeyde gözükmüyor.

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in uygulattığı transfer politikası, kulübün milyonlarca eurosunun adeta çöpe gitmesine zemin hazırlarken bölgelere göre dağılım da kafaları karıştırdı. 3 aylık transfer döneminde tam 22 futbolcuyla sözleşme yapan ancak daha sonra bunların bir kısmıyla yollarını ayıran bordo mavililerde ne yazık ki orta saha adeta boş kaldı. Geçen sezonun kadrosunda yer alan ve orta sahaya dinamizm kazandıran Bourceanu’nun yeniden Stau Bükreş’e kiralanması, genç oyuncu zeki yavrunun sağ bek olarak kullanılması büyük handikap olarak nitelendirildi.

Özer’în sakatlığı Zokora, Aykut ve Colman’ın da satılmasıyla birlikte özellikle Orta alanın merkezinde büyük sıkıntıların yaşanacağı endişelerini doğurdu. Salih Dursun’un agrasif oyun tartzına bu alanı toparlayacak görüntü vermiyor. Carl Medjani de yine orta alanda liderlik üstlenebilecek yeterlilikte kabul edilmiyor.

Bu olsa bile tek başına orta alanın merkezinde rakiplerle boğuşmasının mümkün olmadığı vurgulanıyor. Mehmet Ekici, Soner Aydoğdu gibi savaşçı ruha sahip olmayan oyuncularla birlikte Trabzonspor’un en zayıf halkasının orta alan olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Fatih Atik’in yetersizliği de dikkate alındığında Trabzonspor’un bu kadar transfer yaparken ve takımda ki orta sahanın dinamik isimlerini de gönderen yöentimin, Vahid Halilhodzic’in plandan yoksun politikası sonucu takımı omurgasız bıraktığı düşünülüyor. Ayrıca Vahid hocanın “Nasılsa yönetim her dediğimi yapıyor, takım biraz başarısız olur, devre arasında birkaç yabancıyı gönderirim ve orta sahaya yine transfer yaparım” mantığıyla hareket edip etmediği de merak ediliyor.

Her gittiği kulüpte çok sayıda transfer yaptırıp kafaları karıştıran Halilhodzic’in aynı tavrı sürdürmesi dikkat çekiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler