Trabzonspor’un servetlik sakatları var

Trabzonspor’a sezon başında Transfer olan ve bekleneni bir türlü veremeyen  Waris Majeed hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.Trabzonspor sezon başında Spartak Moskova takımından transfer edilen Ganalı oyuncuya   6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Wa

Trabzonspor’un servetlik sakatları var

Trabzonspor’a sezon başında Transfer olan ve bekleneni bir türlü veremeyen  Waris Majeed hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Trabzonspor sezon başında Spartak Moskova takımından transfer edilen Ganalı oyuncuya   6 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Waris’in Trabzonspor’a 4 yıllık maliyeti de toplam 27,4 milyon lira oldu.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu son karşılaşmasında Legia Warszawa ve Napoli karşılaşmalarında  sakatlığı nedeniyle oynayamayan futbolcu ligde Konyaspor,Galatasaray,Gençlerbirliği ve Beşiktaş karşılaşmalarında 18 kişilik kadroda bulunmasına karşın forma şansı bulamadı. Rizespor karşılaşmasında sakatlığı nedeni ile 18 kişilik kadroda yer almayan Waris Bursaspor karşılaşmasında 31,Eskişehirspor karşılaşmasında 30 dakika forma giydi. Ganalı sol kanat oyuncusu sakatlığı nedeni ile Balıkesirspor,Sivasspor,K.Erciyesspor,Fenerbahçe,İ.Başakşehirspor,Kasımpaşa ve Karabükspor karşılaşmalarında takımdan ayrı kaldı. Ziraat Türkiye Kupasında forma giydiği 3 karşılaşmada 3 gole imza atan Waris kupada da Manisaspor,Keçiörengücü,Akhisar ve Sivasspor karşılaşmalarında oynamadı.

Spor Toto Süper Ligde kritik Mersin İdmanyurdu sınavına çıkacak olan Trabzonspor’un bu oyuncudan yararlanıp yararlanamayacağı ise merak konusu oldu. Bordo-Mavili takımda yüksek maliyetle transfer edilen oyuncular listesinde 3. Sırada bulunan oyuncu devre arasında gönderilmek istemesine karşın Waris, Trabzonspor'a gelmeden önce Spartak Moskova'da 4 resmi maçta forma giydi. UEFA'nın transfer talimatnamesinde 'bir futbolcu aynı sezon içinde en fazla iki takımda forma giyebilir' maddesi yer aldığı için Waris'in, Avrupa'da bir kulübe gitmesi  mümkün olmamıştı. Bordo-mavili yöneticilerin bu sorunu aşmak için UEFA'dan özel izin çıkartmaya çalışsa da bu girişimde sonuç alamamıştı.

Haber 61.Net / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor