Trabzonspor'un savunması kale gibi

  Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında sahasında Kasımpaşı'yı 1-0 mağlup eden Trabzonspor savunması güven veriyor.  Bordo-mavili takım bu sezon ligde ve Avrupa'da oynadığı 9 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü. Trabzonspor, sahasında ağırladığı Kasımpaş

Trabzonspor'un savunması kale gibi

 

 Spor Toto Süper Lig'in 7. hafta maçında sahasında Kasımpaşı'yı 1-0 mağlup eden Trabzonspor savunması güven veriyor. 
 
Bordo-mavili takım bu sezon ligde ve Avrupa'da oynadığı 9 maçta kalesinde sadece 3 gol gördü. Trabzonspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa'yı 1-0 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapadı ve aldığı bu sonucun ardından kalesinde gördüğü 3 golle Spor Toto Süper Lig'in en az gol yiyen takımı oldu.
 
Karadeniz ekibi ligde oynadığı 7 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik elde ederken 1 maçta ise sahadan yenik ayrıldı. 12 puan toplayan Trabzonspor, ligin ilk haftasındaki KDÇ. Karabükspor, üçüncü haftadaki Gaziantepspor ve altıncı haftadaki Mersin İdman Yurdu maçlarında birer gol yedi.
 
UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Macaristan temsilcisi Videoton takımı ile ilk maçta sahasında 0-0 berabere kalan Karadeniz ekibi, deplasmanda da normal süresi golsüz biten karşılaşmanın ardından penaltı atışları sonucu elenmişti.
 
Trabzonspor'un bu sezon oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar ise şöyle,
Kardemir Karabükspor-Trabzonspor.: 1-1
Trabzonspor-Videoton.....................: 0-0
Trabzonspor-Sanica Boru Elazığspor.: 2-0
Videoton-Trabzonspor......................: 0-0 (Pen 4-2)
Gaziantepspor-Trabzonspor..............: 1-0
Trabzonspor-Sivasspor.....................: 1-0
Fenerbahçe-Trabzonspor...................: 0-0
Trabzonspor- M.İdman Yurdu..............:1-1
Trabzonspor-Kasımpaşa.....................:1-0

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor