Trabzonspor'un rekor transferi şimdi ne halde...

Trabzonspor'un 2008 yılında Kayserispor'dan 6 Milyon Euro gibi rekor bir ücretle transfer ettiği Gökhan Ünal bir türlü dikiş tutturamıyor.Trabzonspor'dan sonra gittiği takımlarda varlık gösteremeyen Gökhan sezonu Ankaraspor'da tamamladıktan sonra yeni sez

Trabzonspor'un rekor transferi şimdi ne halde...

Trabzonspor'un 2008 yılında Kayserispor'dan 6 Milyon Euro gibi rekor bir ücretle transfer ettiği Gökhan Ünal bir türlü dikiş tutturamıyor.

Trabzonspor'dan sonra gittiği takımlarda varlık gösteremeyen Gökhan sezonu Ankaraspor'da tamamladıktan sonra yeni sezonda Süper Lig'e yükselen Balıkesirspor'da forma giyecek.

32 yaşındaki Gökhan Ünal Balıkesirspor'la 1 yıllık anlaşma sağladı.

Kariyerine Petrol Ofisi'nde başlayarak Gençlerbirliği ve Yozgatspor formaları da giyen Gökhan, Kayserispor'da yıldızlaştı. Tecrübeli futbolcu 2005-06 sezonunda Kayseri'de 25 goll Süper Lig'de kral oldu. Bu kentteki performansının ardından 2008'de Trabzonspor, ardından Burak Yılmaz takasıyla Fenerbahçe'ye transfer olan Gökhan, Başakşehir ile Kardemir Karabükspor formaları da giydi, Süper Lig'de 238 maçta 94, geçen sezon 1'inci Lig'de 13 karşılaşmada 4 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor