Trabzonspor'un rakibi ne alemde?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde yapılan antrenman topla ısınma hareketleri ile başladı. 1,5 saat

Trabzonspor'un rakibi ne alemde?

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Bülent Ünder yönetiminde yapılan antrenman topla ısınma hareketleri ile başladı. 1,5 saat süren antrenman süresince çift kale maç yapıldı. Juan Pablo Pino antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.

Ayağının sol diz bölgesinde şişlik olan Lorik Cana ile kasığında zorlanması olan Lucas Neill salonda çalıştı. Hakan Balta'nın tedavisine devam edildi.

Galatasaray, hazırlıklarını yarın sabah saat 10.30'da basına açık antrenmanla sürdürecek. Antrenman sonunda teknik direktör Bülent Ünder, Turgay Vardar Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenleyecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor