Trabzonspor'un rakibi kente gelmedi

 Türkiye Basketbol 2’nci Liginde mücadele eden Trabzonspor bugün saat 17:00’da  19 Mayıs spor salonunda oynaması gereken Fibrobeton İstanbulspor’u hükmen mağlup etti.  Basket ikinci liginin son haftasına girerken Trabzon’a gelerek Trabzonspor ile karşılaş

Trabzonspor'un rakibi kente gelmedi

 

Türkiye Basketbol 2’nci Liginde mücadele eden Trabzonspor bugün saat 17:00’da  19 Mayıs spor salonunda oynaması gereken Fibrobeton İstanbulspor’u hükmen mağlup etti. 
 
Basket ikinci liginin son haftasına girerken Trabzon’a gelerek Trabzonspor ile karşılaşması gereken Fibrobeton İstanbulspor kente gelmedi. Trabzonspor basket takımı 19 Mayıs spor salonunda son ana kadar İstanbul temsilcisini bekleyecek.  
 
Trabzonspor'un rakibi nin Trabzon'a gelmediği ve karşılaşmanın oynanmayacağı öğrenilirken bu maçın sonucu ile ilgili son kararı Basketbol federasyonu verecek.Basketbol Federasyonunun Trabzonspor'u hükmen galip ilan etmesi bekleniyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler