Trabzonspor'un rakibi dağıldı!

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda karşılaşacağı Rusya'nın Rostov takımı Rusya Premier Ligi'nde geçtiğimiz hafta Dinamo Moscova'ya 7-3 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapmıştı.UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimine seri başı o

Trabzonspor'un rakibi dağıldı!

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Ligi play-off eleme turunda karşılaşacağı Rusya'nın Rostov takımı Rusya Premier Ligi'nde geçtiğimiz hafta Dinamo Moscova'ya 7-3 yenilerek lige kötü bir başlangıç yapmıştı.

UEFA Avrupa Ligi play-off turu kura çekimine seri başı olarak katılan Trabzonspor'un rakibi Rusya Federasyonu'dan Rostov oldu.

Geçtiğimiz sezon ligi 7. sırada bitiren ancak Rusya Federasyonu Kupası'nda Krasnodar'ı yenen Rostov, UEFA Avrupa Ligi'nde play-off oynamaya hak kazanmıştı.

Geçtiğimiz hafta başlayan Rusya Premier Ligi'nde deplasmanda oynadığı maçta Dinamo Moscova'ya 7-3 yenilen Rostov'u Miadrag Dozovic çalıştırıyor.

Rostov'da kiralık olarak oynayan ve geçtiğimiz sezon attığı 18 gol ile takımın en golcü oyuncusu olan 25 yaşındaki Rus oyuncu Artem Dzyuba, bu sezon Spartak Moscova'ya geri döndü.

Rusya Federasyonu'nun köklü kulüpleri arasında bulunan ve 1930 yılında kurulan Rostov, maçlarını 15 bin 840 kapasiteli Olimp-2 Stadyumu'nda oynuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler