Trabzonspor'un rakibi bombayı patlattı!

Hareketli saatlerin yaşandığı transfer döneminin son gününde Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi İtalyan ekibi Juventus, bomba transfere imza attı.Sezon başında yıldızlaştığı Roma'dan İngiltere'nin Southampton takımına transfer olan Pablo Daniel

Trabzonspor'un rakibi bombayı patlattı!

Hareketli saatlerin yaşandığı transfer döneminin son gününde Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi İtalyan ekibi Juventus, bomba transfere imza attı.

Sezon başında yıldızlaştığı Roma'dan İngiltere'nin Southampton takımına transfer olan Pablo Daniel Osvaldo, Juventus'a transferi için ülkesi İtalya'ya gelerek sağlık kontrollerinden geçti.

Kulübün resmi internet sitesinden yapılan duyuruda Osvaldo'nun havaalanına iner inmez sağlık kontrolleri için kapsamlı bir kontrolden geçtikten sonra siyah beyazlı kulüp için resmi imza atacağı belirtildi.

pablocover.jpg

Bu transferin bonservisi konusunda çeşitli yorumlar yapılırken Juventus'un kasasından çıkacak rakamın en az 20 milyon euro olması bekleniyor.

Sezon başında 15 milyon pound'a transfer olduğu Southampton'da 13 lig maçına çıkan 28 yaşındaki oyuncu 3 gole imza atmıştı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor