Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları bugün oynanan iki karşılaşma ile tamamlandı. Efes Pilsen'i eleyen Beşiktaş Cola Turka ile Aliağa Petkim'i eleyen Medical Park Trabzonspor yarı finalin eşleşen ilk iki takımı olmuştu. Bugün oynana

Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş

Spor Toto Basketbol Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçları bugün oynanan iki karşılaşma ile tamamlandı. Efes Pilsen'i eleyen Beşiktaş Cola Turka ile Aliağa Petkim'i eleyen Medical Park Trabzonspor yarı finalin eşleşen ilk iki takımı olmuştu.

Bugün oynanan maçların ardından ise Olin Edirne'yi 62 - 55 mağlup eden Galatasaray Cafe Crown ile Banvitspor'u 69 - 68 mağlup eden Fenerbahçe Ülker de diğer yarı finalist olarak adlarını yazdırdılar. İki ezeli rakip birbirleriyle finale kalabilmek için mücadele edecek.

Galatasaray Cafe Crown, Spor Toto Türkiye Kupası'nda Banvit'i 69 - 68'lik skorla yenen Fenerbahçe Ülker ile yarı finalde karşılaşacak. Kayseri Kadir Has Spor Salonu'ndaki mücadele, 11 Şubat Cuma akşamı saat 20.30'da başlayacak. Kupada yarı finalin diğer maçında ise Medical Park Trabzonspor ile Beşiktaş Cola Turka yine 11 Şubat Cuma günü saat 18.00'de finale kalabilmek için mücadele edecek.

Kupada final mücadelesi ise 13 Şubat Pazar günü 15.00'te Kayseri Kadir Has Spor Salonu'nda oynanacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler