Trabzonspor'un rakibi Antalya BŞB

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden Trabzonspor takımı ligin 27. haftasında Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edecek.

Trabzonspor'un rakibi Antalya BŞB

Trabzonspor'un Çarşamba günü Saat: 18:00'da Hayri Gür Spor Salonu'nda Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni konuk edeceği Beko Basketbol Ligi 27 Hafta programı belli oldu.

Haftanın maçlarına baktığımızda 27.hafta iki zorlu derbi maçına sahne olacak. 11 Nisan Çarşamba günü Galatasaray Medical Park saat 19:30’da Fenerbahçe Ülker’i ağırlayacak. Abdi İpekçi Spor Salonu’ndaki mücadeleyi basketbolseverler Lig Tv 3 ekranlarından canlı olarak izleyebilecekler.

Ligde haftanın kapanış maçı olan Anadolu Efes – Beşiktaş Milangaz derbisi ise 12 Nisan Perşembe günü oynanacak. Sinan Erdem Spor Salonu’ndaki mücadele saat 19:30’da başlarken Lig Tv 3’den canlı olarak yayınlanacak.

11 Nisan Çarşamba günü oynanacak diğer maçların başlama saati ise 18:00. Son sıralardan kurtulmak isteyen iki ekip Trabzonspor ile Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin zorlu mücadelesi Hayri Gür Spor Salonu’nda oynanacak.

İzmir derbisinde ise Aliağa Petkim, Pınar Karşıyaka’yı konuk edecek. Üst üste dört galibiyet elde eden Banvit ise Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ağırlarken Hacettepe Üniversitesi ise Türk Telekom ile karşı karşıya gelecek.

Olin Edirne de Mimar Sinan Spor Salonu’nda Erdemir’i konuk ederken aynı gün oynanacak diğer maçta Tofaş, Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor