Trabzonspor'un parlayan yıldızı

Geçtiğimiz hafta 5 golle kazanılan Erciyes deplasmanında 2 gol 1 asist ile şov yapan Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan dün de Gaziantep önünde çok etkili oynadı. Genç oyuncu, ilk golde Henrique'ye enfes bir asist yaparken, ikinci golde de payı oldu. Yusuf dizin

Trabzonspor'un parlayan yıldızı
Geçtiğimiz hafta 5 golle kazanılan Erciyes deplasmanında 2 gol 1 asist ile şov yapan Trabzonsporlu Yusuf Erdoğan dün de Gaziantep önünde çok etkili oynadı. Genç oyuncu, ilk golde Henrique'ye enfes bir asist yaparken, ikinci golde de payı oldu. Yusuf dizinde ağrı hissedince maçın ikinci devresine çıkmadı.
 
KARDEŞİ SILA'YA HEDİYE ETTİ
Trabzonspor'un başarılı futbolcusu Yusuf Erdoğan, Gaziantepspor galibiyeti sonrası 3 puanı kardeşi Sıla'ya hediye ettiğini söyledi. Yusuf, "Benden sürekli böyle bir isteği vardı. Bunu yerine getirdim. Ayağıma buz tedavisi yapıldı, umarım kötü bir şey yoktur. Henrique ile iyi bir uyum yakaladık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor