Trabzonspor'un örnek futbolcusu

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hedef savaşçı bir takım kurgusu yaratmak. Bu noktada arayışlarına devam eden bordo mavili ekibin önündeki en büyük örnek ise Alexandrau Bourcenau. Devre arasında transfer edilen Bourceanu, tam bir görev adamı

Trabzonspor'un örnek futbolcusu
Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor'da hedef savaşçı bir takım kurgusu yaratmak. Bu noktada arayışlarına devam eden bordo mavili ekibin önündeki en büyük örnek ise Alexandrau Bourcenau.
 
Devre arasında transfer edilen Bourceanu, tam bir görev adamı olduğunu gösterdi. Takıma alışmaya başlamasıyla birlikte formayı kaptı ve bir daha da bırakmadı. Her maç takımın en çok koşan ismi oldu. Hami Mandıralı'nın "Tam bir savaşçı" diye övdüğü Rumen yıldız, yeni transferlere de yön verecek. Yönetim, ilk tercih olarak Bourceanu gibi fedekar ve savaşçı isimleri almak istiyor.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor