Trabzonspor'un Onur'u

Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transfer olmasının ardından Trabzonspor'da kalenin tek sahibi olan Onur, bordo-mavili takımın en eski futbolcusu olurken, takımın da en değerli oyuncusu oldu.Dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından 2008 yılının Ocak ayın

Trabzonspor'un Onur'u

Tolga Zengin'in Beşiktaş'a transfer olmasının ardından Trabzonspor'da kalenin tek sahibi olan Onur, bordo-mavili takımın en eski futbolcusu olurken, takımın da en değerli oyuncusu oldu.

Dönemin teknik direktörü Ersun Yanal tarafından 2008 yılının Ocak ayında Trabzonspor'a transfer olan kaleci Onur, iki sezon forma şansı bulmakta zorlandı. Takımın başına Şenol Güneş'in gelmesiyle birlikte ilk on birde oynamaya başlayan başarılı kaleci, iyi bir performans sergilediği sezonda, Kasımpaşa maçının son saniyelerinde hava topu mücadelesinde sağ ayağından sakatlandı. Sezonu kapatan bordo-mavili file bekçisi, uzun süren tedavi sürecinin ardından yeniden sahalara dönerek kalesini geri aldı.

Trabzonspor A takımında 10 yıl süre geçiren kaleci Tolga Zengin'in Beşiktaş’a gitmesinin ardından Trabzonspor’da kalenin tek sahibi olan Onur Kıvrak, 5 yıl 8 ay 30 günlük bir zaman dilimiyle takımında en eski oyuncusu olma unvanını eline geçirdi. Takım kaptanlığını da üstlenen Onur, 7 milyon Euro'luk fiyatıyla da takımın en pahalı oyuncusu oldu.

MAÇLARIN TAMAMINDA FORMA GİYDİ

Trabzonspor'un başarılı file bekçisi Onur Kıvrak, bordo-mavili takımın oynadığı tüm resmi maçlarda forma giyerek, istikrarlı bir performans sergiledi. Teknik direktör Mustafa Akçay'ın sahada güvendiği ilk isimlerden biri olan başarılı kaleci, Spor Toto Süper Lig'de 7 maç, Avrupa kupalarında ise 8 maçta forma giyerek, toplam 15 maçın tamamında bordo-mavili formayı terletti. Onur, lig maçlarında 6, Avrupa maçlarında ise kalesinde 7 gol gördü. Lig de oynanan son 4 maçta ise kalesini gole kapadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler