Trabzonspor'un muhtemel Rize 11'i

 Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 27 karşılaşmanın 17 maçı bordo-mavili takım, 4 maçı ise yeşil-mavili takım kazandı. 6 maç ise takımlar birbirlerine üstünlük

Trabzonspor'un muhtemel Rize 11'i

 Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor 28. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanan 27 karşılaşmanın 17 maçı bordo-mavili takım, 4 maçı ise yeşil-mavili takım kazandı. 6 maç ise takımlar birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

23 Eylül 1979 tarihinde karşı karşıya gelen iki ekibin 1-1 beraberliğiyle başlayan 36 yıllık rekabette, bugüne dek yapılan 27 karşılaşmanın 17'sını Trabzonspor, 4'ünü Çaykur Rizespor kazanırken, 6 maçta da taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Bordo-mavililerin toplam 51 golüne, yeşil-mavililer 17 golle karşılık verdi.

TRABZONSPOR'UN MUHTEMEL İLK ON BİRİ
Trabzonspor'da cezalı olan Mustafa Yumlu ve sakatlığı bulanan Sol Bamba yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek. Bordo-mavililerin Çaykur Rizespor karşısına şu muhtemel ilk on bir ile çıkması bekleniyor.
Onur, Bosingwa, Caner Osmanpaşa, Aykut Demir, Kadir Keleş, Zokora, Colman, Olcan, Malouda, Adrian ve Emre Güral şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler