"Trabzonspor'un kurtuluşu..."

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün koltuğunun Türkiye'deki 10 önemli koltuktan biri olduğunu belirterek, bunun kutsallığını korumaları gerektiğini söyledi. Hacıosmanoğlu, 5-6 sene önce yola çıkarak çalıştıkları projelerin

"Trabzonspor'un kurtuluşu..."

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, bordo-mavili kulübün koltuğunun Türkiye'deki 10 önemli koltuktan biri olduğunu belirterek, bunun kutsallığını korumaları gerektiğini söyledi. Hacıosmanoğlu, 5-6 sene önce yola çıkarak çalıştıkları projelerin diğer adaylar tarafından taklit edildiğini iddia etti.


Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. İlçe gezileri kapsamında Arsin’de delegelerle bir araya gelen Hacıosmanoğlu, karşılaştığı coşku karşısında moral buldu. Katıldığı toplantılarda delegelerin yoğun ilgisiyle karşılaşan İbrahim Hacıosmanoğlu, Trabzonspor başkanlık koltuğunun Türkiye'deki 10 önemli koltuktan biri olduğunu ifade etti.


Trabzonspor koltuğunun kutsallığını korumaları gerektiğini belirten İbrahim Hacıosmanoğlu, "Trabzonspor Başkanlık koltuğu Türkiye'de önemli 10 koltuktan bir tanesidir. Çok önemli bir koltuktur ve bunun kutsallığını korumamız lazım. Yıllardan beri söylüyoruz Trabzonspor'un köklü bir değişime ve yeniden yapılanmaya ihtiyacı var. Düzenin başkanı olarak çıkan, düzenin istediği şekilde hizmet etmesi istenilen aday arkadaşlarımız. Bizim 5 sene önceki söylemlerimizi nereden aklına geldiyse son 1 haftada söylemeye başladılar. Bu zihniyet taklitçi bir zihniyet ama doğru yola girdiklerini görüyorum. Bu söylemleri ben 5-6 yıl önce söyleyerek bunun hazırlıklarını yapıyordum. Arkadaşların bu konuda kendilerini geliştirmeleri gerekiyor. Trabzonspor'un ve Türk futbolunun sorunlarını bilip sorunları çözüm üretmek için insanlara zaman gerekli. Benim aday olduğu zamanla şimdiki zaman arasında büyük bir fark var. İnsanlar bunu bana söylüyor. Zaman ve tecrübe en büyük etkendir diye düşünüyorum” dedi.

"TRABZONSPOR'UN KURTULUŞU ALTYAPIDIR"
Trabzonspor'un yeniden yapılanmaya ve köklü değişime ihtiyacı olduğunu yineleyen İbrahim Hacıosmanoğlu, " Bu Trabzonspor'un olmaz ise olmazıdır. Bizim kurtuluşumuz alt yapıdan geçiyor. Alt yapımızı dünya kulüplerinden örnek alarak yeniden dizayn etmemiz gerekiyor. Bir futbol madeni olan Trabzon'u işletemiyoruz. Ahbap-çavuş ilişkisi içinde torpilli olanları alıyoruz. Bazen yetenekli çocuklarımızı da almadığımız oluyor. Bu topraklarda çok verimli çocuklarımız var bunları iyi işlememiz gerekiyor.

Beslenmesinden yaşam alanına kadar kontrolümüzde olması gerekiyor. Çok yetenekli çocuklarımız var. Alt yapı konusunda 5-6 yıldır çalışıyoruz. Maliyetini de Trabzonspor'a yıkmadan halledeceğimiz bir proje. Kolejiyle, yurduyla komple bir tesisi Trabzonspor'a kazandıracağız. 18 giremeyen bir yabancı oyuncunun maliyetiyle olabilecek bir iştir. Çocuklarımızı bilinçli yetiştireceğiz" şeklinde konuştu.


Öte yandan Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibi 3. lige yükselen Trabzon Düzyurt takımının gecesine katıldı. Hacıosmanoğlu ve ekibi gecede Muharrem Usta'nın listesindeki önemli isimlerden Celil Hekimoğlu ve Ahmet Çubukçu ile birlikte aynı masada oturarak seçim öncesi bir birlerine başarılar dileyerek sohbet ettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor