Trabzonspor’un köstebeklerle başı dertte

Takım içinde köstebek olduğunu düşünen Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularına patladı.Harcanan milyon Eurolar’a rağmen önce kupa ardından Avrupa’ya havlu atıp, ligde de G.Saray’dan 14 fark yiyen Trabzon’da kazan kaynıyor. Hedeflerden bir

Trabzonspor’un köstebeklerle başı dertte

Takım içinde köstebek olduğunu düşünen Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, futbolcularına patladı.

Harcanan milyon Eurolar’a rağmen önce kupa ardından Avrupa’ya havlu atıp, ligde de G.Saray’dan 14 fark yiyen Trabzon’da kazan kaynıyor. Hedeflerden bir bir sapılması üzerine arka arkaya patlak veren krizlerin dışarıya sızmasıyla çılgına dönen Ersun Yanal, F.Bahçe’den sonra Trabzon’da da köstebek kriziyle karşı karşıya kaldığı belirtildi.

Sarı-lacivertlilerden istifa ettikten birkaç gün sonra soyunma odasındaki küfürlü konuşmalarının basına yansımasıyla şok yaşayan deneyimli teknik direktör, şimdi de Erkan Zengin ve Constant’la yaşadığı tartışmaların bordo-mavili futbolcular tarafından hem yöneticilere hem de medyaya bire bir ispiyonlandığını düşünüyor.

 Son olarak kendisine yakınlığıyla bilinen menajer Okan Kartal’ın, çıkan söylentiler sonrası görevinden el çektirilmesi üzerine futbolcularını soyunma odasında toplayan Yanal,  oyuncularına şunu unutmayın ki o köstebeği bulup gerekeni yapacağım.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler