Trabzonspor'un keyfi kaçtı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında deplasmanında sürpriz bir mağlubiyet alan Trabzonspor, Asbaşkan Nevzat Şakar'ın silahla yaralanmasının büyük şokunu yaşıyor.Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisine Karabü

Trabzonspor'un keyfi kaçtı

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Kardemir D.Ç Karabükspor karşısında deplasmanında sürpriz bir mağlubiyet alan Trabzonspor, Asbaşkan Nevzat Şakar'ın silahla yaralanmasının büyük şokunu yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'de 4 maçlık galibiyet serisine Karabükspor deplasmanında aldığı 2-1'lik mağlubiyetle son veren Trabzonspor'da keyifler kaçtı. Haftayı mağlubiyetle kapatmanın moral bozukluğunu yaşayan Bordo-mavili takım asbaşkan Nevzat Şakar'ın Karabükspor deplasmanından dönüşte evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda yaralanması ile sarsıldı.

Sağlık durumu iyi olan Şakar hastaneden taburcu edilirken, evinde istirahata çekildi. Olayı duyan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve İstanbul'da bulunan teknik direktör Şenol Güneş, Şakar'ı telefonla arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Yönetici arkadaşları ve yakınları Şakar'ı evinde ziyareti sürdürerek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

ŞENOL GÜNEŞ UYARDI

Kardemir D.Ç Karabükspor deplasmanında alınan mağlubiyet teknik direktör Şenol Güneş ise çileden çıkardı. Tecrübeli teknik adamın özellikle yapılan basit top kayıpları ve gereksiz fauller nedeniyle oldukça sinirlendiği ve bekleneni veremeyen oyuncularını uyardığı öğrenildi. Güneş'in özellikle maçtan maça performanslarında ciddi değişimler olan Alanzinho ve Colman'ı ikaz ettiği belirtildi. Kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini belirten deneyimli teknik adam, artık puan kaybına tahammülleri olmadığını ifade etti.

Serkan Balcı ise Eskişehirspor maçında moralleri düzeltmek istediklerini belirterek, "Beklenmedik penaltı bizim direncimizi kırdı. Sonuçta da mağlup olduk. Karabükspor'un bu zor günlerde kötü futbol veya iyi futbol için değil kazanmak için sahaya çıkacaklarını düşünüyorum. Alt tarafta kritik durumdaydılar. Nitekim de öyle oldu. Biz kendi adımıza bundan sonraki süreçte yeni bir galibiyet serisi başlatmak için elimizden geleni yapacağız. Umarım bunu Eskişehirspor maçıyla başlatırız" ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor