Trabzonspor’un kara kutusu

Trabzonspor’da her şeyi bilen fakat konuşmayan adam... Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun önce danışman olarak göreve getirdiği ve daha sonra yabancı oyunculardan sorumlu kişi görevi verildiği Serhat Altıncı özellikle geçtiğimiz sezonun devre

Trabzonspor’un kara kutusu
Trabzonspor’da her şeyi bilen fakat konuşmayan adam... Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun önce danışman olarak göreve getirdiği ve daha sonra yabancı oyunculardan sorumlu kişi görevi verildiği Serhat Altıncı özellikle geçtiğimiz sezonun devre arasından bu yana transferlerde de büyük rol oynuyor. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun talimatları ile oyuncularla görüşen Altıncı bu oyuncuları Trabzonspor’a getirmek için yoğun mesai harcıyor.
 
DUBAİ’YE GİDECEK 
Trabzonspor’un “kara kutusu” olarak bilinen ve yaptığı transferlerden başkan Hacıosmanoğlu ve yöneticiler hariç kimseye bilgi vermeyen Altıncı özellikle devre arasında Bourceanu’nun transferini 2 günde bitirerek dikkatleri üzerine çekmişti. Bordo-Mavililerin bu sezonda göndereceği ve alacağı oyuncularda büyük rol oynayacak ismi olan Serhat Altıncı’nın önümüzdeki günlerde Dubai’ye giderek burada tatil yapan bazı yıldız isimlerle görüşeceği ifade edildi.
 
OYUNCULARLA GÖRÜŞÜYOR 
Dünya futbolunda isim yapmış bazı yıldız isimlerle dostluğu olan Serhat Altıncı’nın özellikle dünya piyasasında Tevez, Pogba, Drogba ve takım içerisinde olan Bosingwa ile sözleşmesi fesh edilen Malouda’dan oyuncular konusunda bilgiler aldığı belirtildi. takım içerisinde yabancı oyuncularla da yakın ilişkileri olan Altıncı’nın Henrique’nin menajeri tarafından dünya kupasına davet edildiği ve Brezilya’ya gideceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor