Trabzonspor'un kamp rakipleri!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinin büyük çoğunluğu, sezonun ikinci yarısı için kamp yeri olarak Türkiye'yi tercih etti. 1. Lig'den 7 takım Antalya'yı seçerken, 6 takım da İspanya'ya gidecek. Hamit Atıntop'un takımı Bayern Münih Katar'da, Tuna

Trabzonspor'un kamp rakipleri!

Almanya 1. Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinin büyük çoğunluğu, sezonun ikinci yarısı için kamp yeri olarak Türkiye'yi tercih etti. 1. Lig'den 7 takım Antalya'yı seçerken, 6 takım da İspanya'ya gidecek. Hamit Atıntop'un takımı Bayern Münih Katar'da, Tunay Torunlu Hamburg Dubai'de kamp yapacaklar. St. Pauli, Freiburg ve Bayer Leverkusen ise devre arasında Almanya'da kalacak.

Yıllardan beri kış kampını Türkiye'de kuran Werder Bremen, bu yıl da yine Türkiye'yi tercih etti. Werder Bremen, antrenman startını verdikten sonra 3 Ocak Pazartesi günü Türkiye'ye uçacak ve Belek'te 11 Ocak'a kadar çalışmalarını sürdürecek. Bremen, 5 Ocak'ta Trabzonspor, 8 Ocak Cumartesi günü MSV Duisburg ve 10 Ocak Pazartesi günü Eskişehirspor ile karşılaşacak.

Schalke 04 de Belek'te kamp yapacak. 2 Ocak'ta Frankfurt'ta salon futbol turnuvasına katılacak olan Schalke, 5 Ocak-14 Ocak tarihleri arasında Türkiye'de bulunacak. Felix Magath'ın takımı Schalke, Türkiye'de 7 Ocak Cuma günü Trabzonspor ile karşılaşacak. İlkay Gündoğan ve Mehmet Ekici'yi kadrosunda bulunduran FC Nürnberg de Belek'i seçenler arasında. Nürnberg, 2-9 Ocak tarihleri arası için kamp yeri olarak seçtiği Belek'te 5 Ocak'ta Gençlerbirliği ve 8 Ocak'ta Bursaspor'la özel hazırlık maçı yapacak.

Teknik direktör Michael Skibbe'nin çalıştırdığı Eintracht Frankfurt, 7 yıl sonra tekrar kış kampı içih tekrar Antalya'yı tercih etti. 2 Ocak'ta antrenmanlara başlayacak olan Frankfurt, Halil Altıntop, Ümit Korkmaz, Cenk Tosun ve Aykut Özerli kadrosuyla 2 Ocak'ta Frankfurt Licher Cup salon futbol turnuvasına katılacak ve 3 Ocak'ta Antalya'ya gidecek. 10 Ocak'a kadar Belek'teki kampında Skibbe'nin ekibi 5, 6, 7 ve 8 Ocak tarihlerinde FC Köln, Antalyaspor ve İran ekibi Persopolis'in katıldığı turnuvada yer alacak.

Ligin sürpriz ekibi Hannover, 2-9 Ocak tarihleri arasında hazırlıklarını Alanya'da sürdürecek. Hannover 96, kamp süresince 5 Ocak'ta Alanyaspor, 8 Ocak'ta yine Alanya'da Galatasaray ile saat 19.00'da karşılaşacak. Taner Yalçınlı FC Köln, Belek'te 2-9 Ocak tarihleri arasında kamp yapacak. Köln, 5-8 Ocak tarihleri arasında Eintracht Frankfurt'un yer aldığı Antalya Cup futbol turnuvasına katılacak. Serdar Taşcılı Stuttgart'ın yeni teknik direktörü Bruno Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözeri'i de çalışma yeri olarak Türkiye'yi seçtiler. Stuttgart 2-9 Ocak arasında Belek'te ikinci yarıya hazırlık için kış çalışmalarını sürdürecek. Labbadia ve yardımcısı Erdinç Sözeri hazırlık maçı için takım arayışında olduklarını söylediler.

BAYERN KATAR'DA

Yıllardan beri sezonun ikinci yarısına Dubai'de hazırlanan Bayern Münih, bu yıl ise Katar'ı seçti. Hamit Altıntoplu Bayern Münih, 2 Ocak'ta antrenmanlara başladıktan sonra aynı gün Katar'a giderek bir hafta çalışacak. Bayern Münih'in hazırlık maçı programı ise daha sonra belli olacak. Tunay Torunlu Hamburg ise bu yıl Dubai'ye gidecek. 2-7 Ocak arasındaki kamp süresince Hamburg, 4 Ocak'ta Al Wahda ve 8 Ocak'ta Ajax Amsterdam ile oynayacak. Tolga Ciğercili Wolfsburg da 2-9 Ocak arasında İspanya'nın Marbella adasında kamp yapacak. Wolfsburg, kamp döneminde Mönchengaldbach ile 7 Ocak'ta karşılaşacak. İspanya'da La Cala de Mijas'ta 2-8 Ocak tarihleri arasında kamp yapan Mönchengladbach, 7 Ocak'ta Wolfsburg ile oynadıktan sonra 9 Ocak günü döneceği Düsseldorf'ta Fortuna Düsseldorf, FC St. Pauli ve Kaiserslautern'in katılacağı dörtlü turnuvaya katılacak. 29 Aralık'ta antrenman startı verecek olan Kaiserslautern, 3-8 Ocak arası kış kampını İspanya'nın Lomas de Campoamur beldesinde yapacak. Kaserslautern, 6 Ocak'ta La Manga'da FC Twente ile hazırlık maçı yapacak. Ramazan Özcanlı Hoffenheim da İspanya'yı tercih etti. Hoffenheim, 3-10 Ocak tarihleri arasında La Manga'da 9 Ocak Pazar günü FC Twente ile karşılaşacak.

NURİ ŞAHİNLİ DORTMUND İSPANYA'DA

Ligde şampiyonluk yarışı yapan Nuri Şahin'nin takımı Borussia Dortmund, İspanya'nın Jerez dela Frontera kentini seçti. 3 Ocak Pazartesi günü saat 10.00'da top başı yapacak olan Bundesliga lideri Dortmund, hava sıcaklığının 21 derecenin üstünde olduğu tahmin edilen İspanya'da 3-8 Ocak tarihinde kalacak. Bu süre içinde Dortmund'un genç teknik direktörü Jürgen Kloop, RC Lens( 5 Ocak), FC Basel(9 Ocak) takımlarıyla özel karşılaşmalar yapmayı planladı. FSV Mainz da çalışma yeri olark Barcelo'yı seçti. 30 Aralık günü top başı yapacak olan Mainz 2 Ocak'ta Mannheim'daki salon futbol turnuvasına katılacak. Malik Fathili Mainz 8 Ocak Cumartesi günü Mainz Bruchweg Stadı'nda SC Padeborn ve Wehen Wiesbaden'in katılacağı üçlü futbol turnuvasında oynayacak. Bundesliga ekiplerinden St. Pauli, Freiburg ve Bayer Leverkusen devre arasında Almanya'da kalarak ikinci yarı hazırlık çalışmalarını ülkelerinde sürdürecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor