Trabzonspor'un kalecileri onlara dert oldu!

Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en iyi iki filebekçisi olan Onur Kıvrak ve Tolga Zengin Trabzonspor'un en büyük şanslarından biri olmakla beraber spor medyasının da en gözde futbolcularından... Öyle ki iki filebekçisi de yıllardır bir türlü pa

Trabzonspor'un kalecileri onlara dert oldu!

Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği en iyi iki filebekçisi olan Onur Kıvrak ve Tolga Zengin Trabzonspor'un en büyük şanslarından biri olmakla beraber spor medyasının da en gözde futbolcularından... Öyle ki iki filebekçisi de yıllardır bir türlü paylaşılamıyor.haber61

Defalarca transferde isimleri yazılıp çizilen Trabzonspor'un yıldızları her seferinde iddiaları yalanlasa da bir türlü bu dedikoduların önüne geçemiyor.

Ara transfer döneminde Onur'un üzerinden transfer iddaları yayılmış ve spor medyası tarafından ismi sürekli G.saray ile anılmıştı. Milli kaleci ise bu iddaların asılsız olduğunu defalarca söyledi. Onur eğer gidecekse de tercihinin Avrupa olduğunu ve tüm düşüncesinin Trabzonspor olduğunu belirterek Trabzonspor'un bu zor zamanında aklını karıştırmak için uğraşan spor medyasına izin vermedi.

BASININ TOLGA ISRARI

Aynı İstanbul kaynaklı spor medyası Onur'dan istediği sonucu alamayınca hedefine bu kez bordo mavili takımın kaptanı Tolga Zengin'i koydu.

Son günlerde manşetleri süsleyen Tolga için ilk olarak Beşiktaş iddiası ortaya atılmıştı. Tolga Zengin daha önce böyle bir transferi düşünmediğini defalarca söylesede devam eden iddiaların sonucunda bugün de Almanya'nın Stuttgart ekibine transfer edildi!

Trabzonspor'un başarılı kalecileri üzerine ortaya atılan transfer iddiaları ne zaman biter bilinmez ancak onlardan alınacak olumsuz sonuçta yeni hedefin kim olacağı şimdiden merak konusu...

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor