Trabzonspor'un ilk idmanı

 Trabzonspor yeni sezonun hazırlıkları için sahaya indi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Brozek kardeşler , Burak Yılmaz ve Adrian ile birlikte hasta olan takım kaptanı Tolga Zengin katılmadı. YENİLER ESKİLERLE TANIŞTIRILDIMehmet Ali Yılmaz Tesislerin

Trabzonspor'un ilk idmanı

 Trabzonspor yeni sezonun hazırlıkları için sahaya indi. Sezonun ilk çalışmasına izinli olan Brozek kardeşler , Burak Yılmaz ve Adrian ile birlikte hasta olan takım kaptanı Tolga Zengin katılmadı.

 YENİLER ESKİLERLE TANIŞTIRILDI

Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan çalışmaya izinli olan futbolcular dışında tüm oyuncular katıldı. Antrenman öncesi takıma katılan yeni isimleri takımla tanıştıran Güneş, daha sonra antrenman sahasında ise kısa bir toplantı yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda sırasıyla pas, yarı sahada yönsüz oyun, karın ve sırt egzersizi yapıldı.  

 

ÇALIŞMALAR NEŞELİ BAŞLADI

Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarına neşeli başladı. Antrenman sahasına iki Brezilyalı oyuncu Alanzinho ve Henrique ile birlikte gelen teknik direktör Şenol Güneş, yapılan sohbet sırasında Henrique'nin Güneş'e sarılmak istemisi dikkat çekti. İki oyuncusuyla özlem giderdiği gözlenen deneyimli teknik adamın çalışma düzeniyle ilgili olarak espiri yaptığı öğrenildi. Trabzonspor idmanı ise neşe içinde başladı. Yapılan çalışmalarda futbolcuların neşeli oldukları gözlendi. Yeni transferler takıma anında adapte oluşu ise teknik heyeti sevindirdi.

 

ANTRENMAN SONUNDA KARPUZ YEDİLER

Trabzonspor'da futbolcular antrenman yorgunluğunu ise karpuz yiyerek attılar. Antrenmanın son bölümünde karın ve sırt egzersizi yapan oyuncular daha sonra antrenman sahasına gelen karpuzları yiyerek soyunma odasının yolunu tuttular.

 

ÖZCAN BİZATİ VE MESUT ÇELEBİ GÖREVİNE BAŞLADI

Ünal Karaman'ın takımdan ayrılmasından sonra teknik direktör Şenol Güneş'in yardımcılık görevine getirilen antrenör Özcan Bizati, görevine başladı. Ayrıca Dr. Hakan Ayaz'ın yerine ise Dr. Mesut Çelebi bu sezon takımın doktoru olarak görev yapacak.

 

TAYFUN VE BARIŞ ATAŞ'TAN KULÜP BULMALARI İSTENDİ

Trabzonspor, Tayfun Cora ve Barış Ataş'dan yeni sezonda kulüp bulmaları için izin verdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sezon takımda düşünmediği isimler arasında yer alan Cora ve Ataş'dan bordo-mavili yönetim kulüp bulmalarını istedi.

 

 ADRİAN BUAKŞAM GELECEK

Polonya Milli Takımı ile birlikte Avrupa Futbol Şampiyonası'na katılan Adrian'nın bu gece Trabzon'a gelerek takımla birlikte çalışmalara başlayacağı bildirildi.

 

 ALANZINHO VE HALİL AYRI ÇALIŞTI

Trabzonspor yeni sezonun ilk çalışmasını bu gün kendi tesislerinde gerçekleştirirken Brezilyalı futbolcu Alanzinho ve Halil Altıntop bir süre takımdan ayrı olarak çalıştı. İki futbolcu  fizyoterapist eşliğinde saha dışında düz koşu yaptılar.

 

   KAMPA KADAR ÇİFT ANTREMAN

Bordo-mavililer yeni sezon hazırlıklarını bu akşam basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek. Karadeniz ekibi 8 Temmuz'da başlayacak olan yurt dışı kampına kadar günü çift antrenman yaparak geçirecek.

 

  

450.20120701111558.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor