Trabzonspor'un iki transferi doğrulandı!

Trabzonspor iki transferi bitirmek üzere.İlk olarak Haber61'in dün duyurduğu Trabzonspor'un Antalyasporlu Emrah Başsan ile Musa Nizam  görüşmesinde sona gelindiği öğrenilirken bu gelişmeyi Antalyaspor cephesi de doğruladı.EMRAH VE MUSA İDDİASI HABERİ İÇİN

Trabzonspor'un iki transferi doğrulandı!

Trabzonspor iki transferi bitirmek üzere.

İlk olarak Haber61'in dün duyurduğu Trabzonspor'un Antalyasporlu Emrah Başsan ile Musa Nizam  görüşmesinde sona gelindiği öğrenilirken bu gelişmeyi Antalyaspor cephesi de doğruladı.

EMRAH VE MUSA İDDİASI HABERİ İÇİN TIKLAYIN

İki kulübün yapılan pazarlıklar sonucu anlaştığı öğrenildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Antalyaspor Basın Sözcüsü İnanç Kendiroğlu, Emrah ve Musa için iki kulübün prensipte anlaştığını doğruladı, ancak rakam konusunda bilgi vermedi.

Antalyaspor’un, Trabzonspor’a olan borcunun temizleneceğini ve Karadeniz kulübünden para alınacağını belirten Kendiroğlu, “Görüşmeler sona erdi. İmzalar atılırsa anlaşma resmiyet kazanacak” dedi.

Emrah ve Musa’nın transferinde takas olmayacağını ifade eden Kendiroğlu, “Emrah ve Musa’nın yerine tabiki yıldız diyebileceğimizi çok iyi 2 oyuncu alınacak. Bu, Trabzonspor’dan da olabilir, başka kulüplerden de olabilir” diye konuştu.

Trabzonspor'un bu transferi Antalyaspor'a geçtiğimiz sezon transfer olan  Giray Kaçar'dan alacağı 700 bin TL'bonservis bedelinden vaz geçerek artı 1,5 milyon euroya bitirdiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor