Trabzonspor'un hocası konuştu

Trabzonspor Basketbol Antrenörü Tolga Öngören, maç sonrası açıklama yaptı.Trabzonspor Basketbol Antrenörü Tolga Öngören, basit hatalarla maçı kaybettiklerini vurgulayarak, "Mücadelesi güzel bir maçtı. Basketbol basit hataların oyunu ve biz bu hatalarla ma

Trabzonspor'un hocası konuştu

Trabzonspor Basketbol Antrenörü Tolga Öngören, maç sonrası açıklama yaptı.

Trabzonspor Basketbol Antrenörü Tolga Öngören, basit hatalarla maçı kaybettiklerini vurgulayarak, "Mücadelesi güzel bir maçtı. Basketbol basit hataların oyunu ve biz bu hatalarla maçın sonunu iyi oynayamadık ve kaybettik. Gibson bizim oyun kurucumuz değil. Pozisyonda zaman zaman karar verirken hata yapabiliyor. Maç içinde de inişli çıkışlı bir grafiğimiz vardı. Son periyottaki alan savunması bizi maça ortak etti, ama kazanmak için yeterli olmadı. Dün ve bugün takımımda gördüğüm yeni adımlar da beni gelecek için umutlandırdı" dedi.

Bordo Mavili oyuncu Kerem Özkan ise turnuvadaki iki maçı kaybettiklerini belirterek, "Ufak hatalarla kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Maçın 40 dakika olduğunu unutmadan son dakikaları da iyi oynamamız gerekiyor. Daha çok çalışıp bu hataları yapmayacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler