Trabzonspor'un hisseleri tavanda!

TFF'nin bugün şike soruşturmasıyla ile ilgili karanını açıklaması beklenirken, borsada 4 büyüklerin hisselerinde yüksek oranda hareketlilik var.Futbol Federasyonu'nun bugün saat 17.30'da düzenleyeceği basın toplantısıyla, şike soruşturmasıyla ilgili karan

Trabzonspor'un hisseleri tavanda!

TFF'nin bugün şike soruşturmasıyla ile ilgili karanını açıklaması beklenirken, borsada 4 büyüklerin hisselerinde yüksek oranda hareketlilik var.

Futbol Federasyonu'nun bugün saat 17.30'da düzenleyeceği basın toplantısıyla, şike soruşturmasıyla ilgili karanını açıklaması beklenirken.

Soruşturmada adı geçen başta Fenerbahçe ve Beşiktaş olmak üzere, Galatasaray ve Trabzonspor'un borsadaki hisseleri büyük artış gösterdi.

Borsada bugün sabah seansında 4 büyüklerin hisseleri en çok artış gösteren 5 hisse arasında yer alırken, F.Bahçe 11,56 ile il 4 takım arasında hisseleri en çok yükselen kulüp oldu. F.Bahçe'yi 11.22 ile Beşiktaş, 10.71 ile G.Saray ve 10.49 ile Trabzonspor hisseleri takip ediyor.

Kulüplerin hisselerindeki yükseliş ise TFF'nin bu kulüplerle ilgili herhangi bir küme düşme cezası vermeyeceği beklentisinden kaynaklandığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler