Trabzonspor'un hedefi ne?

Trabzonspor’un, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından saman altı olan bazı sorunlar da ön plana çıkmaya başlamıştı. Bordo-Mavili kulüpte içten içe yaşanan Ersun Yanal tartışmasına rağmen yönetim bugüne kadar

Trabzonspor'un hedefi ne?
Trabzonspor’un, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda Gaziantepspor’a 2-0 mağlup olmasının ardından saman altı olan bazı sorunlar da ön plana çıkmaya başlamıştı.
 
Bordo-Mavili kulüpte içten içe yaşanan Ersun Yanal tartışmasına rağmen yönetim bugüne kadar tecrübeli ismi medya önünde tartışmazken, deplasmanda oynanan maçın ardından başkan yardımcısı Ali Uzunay’ın takım üzerinden Ersun Yanal’a mesaj göndermesi takım içindeki sorunların su yüzüne çıkmasına neden olmuştu.
 
Yaşanan bu kara bulutları dağıtmak isteyen Trabzonspor’da teknik heyet ve futbolcular, çıkış yollarını aramaya başladı. Zorlu bir fikstürden geçecek olan Karadeniz temsilcisinde, hedef netleşti: Akhisar’ı yenerek rahat nefes al ve ilerleyen haftalara artık daha sağlıklı bak.
 
‘Avrupasız olmaz’
Teknik direktör Ersun Yanal, takımda düşen motivasyonu artırmak için, yapılan idmanlarda Avrupa kozunu ortaya atıyor. Uluslararası arenada yarışmanın hem şehir hem de camiaya ayrı bir hava kattığını belirten Yanal’ın, “Bu takım Avrupa’sız sezona başlamasın. Yapılan onca emeğe yazık olmasın, mücadeleniz havada kalmasın. Bu yüzden Akhisar maçı bizim için artık çok önemli” ifadelerini kullandığı öğrenildi.
 
Ersun Yanal revizyona gidiyor
 
Gaziantepspor yenilgisi sonrası teknik direktör Ersun Yanal, yaptığı açıklamada bazı oyunculardan feragat edeceğini açıklamıştı. Şu anki oyun formatında değişikliğe gidecek olan deneyimli çalıştırıcının, Waris’e bir son şans vereceği, Aytaç Kara’yı da daha fazla sorumluluk alması için uyaracağı öğrenildi. Orta sahada dirençsiz kalan Karadeniz ekibinde forması kesin olan tek futbolcu Mehmet Ekici.
 
Trabzonspor’un kalan maçları
 
Akhisar Bld.
Konyaspor (d)
Galatasaray
Gençlerbirliği (d)
Beşiktaş
Rizespor (d)
Bursaspor
Eskişehirspor (d)
Balıkesirspor
Sivasspor (d)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor