Trabzonspor'un hedefi kupayı almak

 Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, camianın bir bütün olarak birlikte hareket ettiği zaman iyi işler başardığırı bir kez daha gösterdiklerini söyledi. Büyükaydın, Gustavo Colman hakkında çıkan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını belir

Trabzonspor'un hedefi kupayı almak

 

Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, camianın bir bütün olarak birlikte hareket ettiği zaman iyi işler başardığırı bir kez daha gösterdiklerini söyledi. Büyükaydın, Gustavo Colman hakkında çıkan haberlerin ise gerçeği yansıtmadığını belirterek Arjantinli oyuncuya tedavi için izin verildiğini belirtti. 
 
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde sorularını yanıtlayan Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, son dönemlerde takım olarak çıkış yakaladıklarını belirterek, “Üst üste 3 maç kazandıktan sonra arada Kayserispor’a mağlubiyetimiz oldu. Camia olarak üzüldük ama teknik ekibimiz ve oyuncu arkadaşlarımız çok ciddi bir hazırlık içersin de oldu. Çünkü hedefimiz daha öncede belirttiğimiz gibi Türkiye Kupası'nı oynamaktı. İyi bir oyun ve farklı bir skor ile maçı kazanıp Türkiye Kupası'nda final oynamak bizi mutlu etti. Taraftarımıza teşekkür etmemiz gerekiyor.
 
Böyle bir coşkuya ihtiyacımız vardı. Bütün olarak Trabzonspor camiası birlikte olduğu zaman iyi işler başardığını bir kez daha göstermiş oldu” dedi
 
Sivasspor karşısında elde edilen 6-0’lık farklı skorla ilgili olarak ise Büyükaydın, “6-0 galibiyete herkesin yorum getirebilir. Yönetim gidiyor, transfer dönemi geliyor gibi yorumlara katılmıyorum. Sezon sonunun gelmesi ve transferi gündemde olan bir oyuncunun iyi oynaması ona her zaman artı bir değer katar. Tabi ki öncelikli forması, takımı ve formasını giydiği kulüp için oynar. Farklı algılamaları ben çok doğru bulmuyorum. Beraberiz ve Türkiye Kupası'nı beraber oynayacağız. Öncelikle kendileri için formaları içi oynuyorlar bu şekilde bakmak gerekiyor” diye konuştu.
 
“COLMAN BİZİM OYUNCUMUZ”
 
Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Büyükaydın, Colman hakkında yazılanların gerçeği yansıtmadığını belirterek “Colman bizim oyuncumuz Trabzonspor'un sözleşmeli oyuncusu. Geçtiğimiz hafta menajeri geldiğinde kendisinin bir sakatlığı vardı. Sakatlığı nedeniyle kadroda olmadığı için sakatlığı tedavisi için şehir dışına çıktı. Bunu bazı arkadaşlar farklı yansıttılar.
 
Colman'ın toparlanıp gittiği şeklideki bir imaj son derece yanlış. Böyle bir şey yok. Colman izinli bir arkadaşımız” ifadesini kullandı.
 
Büyükaydın, Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasının Bursa’da oynanması fikrini ortaya atmalarına rağmen Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) müsabakanın Ankara’da oynanmasına karar verdiğini hatırlatarak “İki farklı kentin takımı ve bir ortak noktada buluşulması gerekiyordu. Türkiye'de ortak nokta olarak TFF Ankara'yı belirledi. Biz İbrahim Yazıcı’nın vefat üzerine sayın başkanımız Sadri Şener, maçın Bursa'da oynanması noktasında fikir sunmuştu ama TFF Ankara'da oynanmasına karar kıldı. Ankara'daki stadyuma baktığımız zaman iki camia için kapasitesi ufak. Maçın oynanacağı stadyum bu kapasiteyi kaldırmayacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu. 
Kupa finaline kadar oynayacakları İstanbul Büyük Şehir Belediyespor maçı ve Galatasaray maçlarını kazanmayı hedeflediklerini belirten Büyükaydın sözlerini şöyle tamamladı:
 
“İstanbul Büyükşehir Belediyespor durumu ortada ama bizde kazanmak için oynayacağız. İç sahada maç kaybetmiyoruz. İnşallah bu durumumuz devam eder. Üst basamaklara ne kadar tırmanırsak bizim için iyi olacağını düşünüyorum. Bu maçı kazanmak için her şeyi ortaya koyacağız.” 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor