Trabzonspor'un gözü Rize'de

Üst üste 3 sıkıntılı maç geçiren, Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile berabere kalan, ligde Beşiktaş’a, Avrupa’da da Legia’ya kaybeden Trabzonspor, Çaykur Rizespor mücadelesiyle yeni bir seri peşinde. Bunun için teknik direktör Ersun Yanal da kolları sıva

Trabzonspor'un gözü Rize'de
Üst üste 3 sıkıntılı maç geçiren, Türkiye Kupası’nda Keçiörengücü ile berabere kalan, ligde Beşiktaş’a, Avrupa’da da Legia’ya kaybeden Trabzonspor, Çaykur Rizespor mücadelesiyle yeni bir seri peşinde. Bunun için teknik direktör Ersun Yanal da kolları sıvadı, bir yandan takımının bozulan moralini yükseltmeye, diğer yandan da ideal 11’i şekillendirmeye çalışıyor. Polonya dönüşünde futbolcularıyla sık sık konuşan ve “Bu geceyi unutun. Gruptan çıkmak önemliydi, başardık. Şimdi lige iyi bir başlangıç yapıp ilk yarı sonuna kadar kalan 4 maçımızı da kazanıp üst sıralara tırmanmak için rakiplerimizin puan kaybetmesini beklemeliyiz” ifadelerini kullandı.
 
En zoru Bursa deplasmanı
 
Bordo-Mavililer’in hocası Ersun Yanal’ın bahsettiği 4 maçlık seri ise bir hayli zor rakipleri kapsıyor. Trabzonspor bu hafta hoca değişikliğine giden Rizespor’u ağırladıktan sonra deplasmanda Bursaspor’a konukolacak. Fırtına’nın ilk yarıdaki son 2 maçı ise içeride Eskişehir, dışarıda Balıkesir ile. Polonya dönüşünden hemen sonra ara vermeden Rize hazırlıklarına basına ve taraftara kapalı olarak başlayan Trabzonspor, suskunluğunu bozup taraftarını da tribünlere daha yoğun sayıda çekmekte kararlı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor