Trabzonspor'un forvet sıkıntısı

Spor Toto Süper Lig'in başlamasına 1. hafta kala golcü transferinde sonuç alamayan Trabzonspor, uzun süreden beri yoğunlaştığı forvet transferini bu hafta içinde sonuçlandırmayı planlıyor. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından sonra 2 sez

Trabzonspor'un forvet sıkıntısı
Spor Toto Süper Lig'in başlamasına 1. hafta kala golcü transferinde sonuç alamayan Trabzonspor, uzun süreden beri yoğunlaştığı forvet transferini bu hafta içinde sonuçlandırmayı planlıyor. Bordo-mavililer Burak Yılmaz'ın takımdan ayrılmasından sonra 2 sezondur forvet sıkıntısına çözüm bulamıyor. 
 
2011-2012 sezonunda 33 golle gol kralı olduktan sonra Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın ardından iki sezondur golcü sorunu bir türlü çözülemedi. Henrique, Marc Janko, Halil Altıntop, Emre Güral ve son olarak da Batuhan Karadeniz gibi oyuncuları 3. bölgeye transfer eden Karadeniz ekibi yaşadığı forvet sıkıntısına çözüm bulmadı. Transfer gerçekleşmediği için UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçlarında kullanamadığı forvet oyuncusunu, ligin başlamasına 1. hafta kala halen bulamayan Karadeniz ekibi bu hafta içerisinde forvet sıkıntısını sonlandırmayı planlıyor.
 
Bordo-mavililer uzun süredir Lucas Barrios ile ilgilenmesine rağmen Paraguaylı oyuncu Rusya'nın Spartak Moskova takımına transfer oldu. Fred, Cisse, Salomon Kalou ile de görüşen bordo-mavililer bu oyuncularla ilgili olarak somut bir adamı atamazken son olarak ise Monaco'dan İbrahima Toure'yi transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Trabzonspor, bu oyuncunun transferinde de mutlu sona ulaşamaması halinde farklı arayışlara girecek.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor